Jump to content

View New Content stopped working for me, you?


RV_

Recommended Posts

Yesterday the View New Content came back with "Sorry, no new content found" for both New Since my last visit, and "New in the last 24 hours."

 

The rest of the View New Content page options seem to display random results.

 

It was working fine until the last few days.

 

I tried to upload a snip of the problem but the file limit for uploaded files has been changed from 100mb to 30mb

 

Link to comment
Share on other sites

Still not working here. Thanks Pat but the link at the top page on the right still works but it only shows my new topic here when I posted today.

 

Edit:

Got it. I must have brushed the setting on the bottom for viewing my content somehow. It's working for me too now. I had only used new since last visit and New in past 24 hours before.

Link to comment
Share on other sites

Works for me. I always go to my content first to check for new things I have posted on and then click the new content. Many, Many months ago I may have had nothing new for over 24 hours, but it doesn't happen often.

 

Rod

Link to comment
Share on other sites

I do too 1 Rod.

 

Bill B Thanks! I had never moved that filter selection except between since "New since last visit" and "New past 24 hours." Yep I brushed it. Maybe it will help the next person if they read this.

 

I love my touch screen tablets and desktop All in Ones, this is the first time I've ever gotten that sloppy with them. :blink::D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...