Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'starter'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • RVing Forums
    • Beginning RVing
    • General RV Information
    • Sharing the Fulltime Lifestyle
    • Graduating to Fulltime
    • Technical Tips and Tricks
    • Internet Access on the Road
    • Satellite TV and Radio on the Road
    • RVing on a Budget
    • Working on the Road
    • Volunteering Adventures
    • Day's End
    • Travel
    • Boondocking
    • RV Housekeeping
    • RV Action Items
    • Travel Logs
    • Escapees RV Club Events
    • Road to Escapade
    • RVing With Pets
    • RVing Families
  • RV Types
    • Class A
    • Class B
    • Class C
    • Fifth-Wheel
    • Travel Trailer
    • MDT
    • HDT
    • Bus Conversions
  • RV Marketplace
    • RV Rig Exchanges
    • RVs, Tows, and Toads for Sale
    • RV Accessories for Sale
    • RVs (And Accessories) Wanted
    • Workers Wanted
    • RVers Looking for Work
    • RV Sites/Lots/Memberships for Sale
  • Other Subjects
    • RVillage
    • Computers and Software
    • Amateur Radio
    • Activities and Hobbies
    • Veterans
    • Finances and Investing
    • Health Issues and Medical Insurance
    • Recipes
    • Other Topics
  • Site and Forum Operation
    • About the Discussion Forums
    • Bugs and Feature Requests
    • Test Posts

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


SKP#


RV Type

Found 1 result

  1. Exile

    Starter/battery issues

    First, the facts: engine starts right up, so long as it turns over. It will start when barely turning over, even after an attempt when it doesn’t turn over, so this is not an engine issue batteries (4) are whatever the seller had laying around, 925, 650, 950, 825 A two batteries showed bad with cheapo tester at rated amps, but showed good at 750a my tester would not test one battery, would just restart the menu when attempted Truck starts after sitting in shop on charger charger says all batteries are 97% individually, and 87% when connected to all truck doesn’t like to start after sitting out for several days not connected, cranks slowly or not at all replaced voltage regulator, get 14 v when driving now starts ok after driving my conclusions: i have a drain somewhere- i can fix that, or disconnect batteries batteries are not great best case would just be to buy all new batteries, or better yet, all new truck, but would prefer to understand the issues at play here my questions will batteries work ok in a group if they are different ratings? will a higher amp not great battery pull the others down even if it tests ok at lower amperage ? what kind of amps do i need for a s60 12.7 to start? Thank you for your patience and assistance.
×
×
  • Create New...